Canal Ajuntament

Palafrugell. Palafrugell encarrega la redacció d’un Pla Estratègic d’Equipaments Culturals

L’Ajuntament de Palafrugell ha aprovat encarregar a l’empresa ARTImetria la redacció d’un Pla Estratègic d’Equipaments Culturals, per tal de planificar l’activitat cultural al municipi per als propers 4 anys i optimitzar els seus equipaments. El cost del projecte  ha estat adjudicat per 13.999,70 euros (IVA inclòs) amb un termini per a la seva redacció de catorze setmanes.

L’estudi partirà de l’anàlisi dels equipaments de titularitat municipal i dels programes culturals propis promoguts per l’Àrea de Cultura i els relacionats amb altres àrees municipals. L’anàlisi del sector cultural es completarà amb el coneixement dels equipaments privats i dels agents culturals de titularitat privada, associacions i fundacions que treballen en l’àmbit cultural.

El procés serà participatiu, a efectes d’aconseguir la millor definició possible dels escenaris de futur en que es pot desenvolupar l’activitat cultural a Palafrugell, un model de gestió com a factor estratègic del desenvolupament municipal, la qualitat de vida dels ciutadans i la cohesió social.

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version