Canal Ajuntament

Vilobí d'Onyar. Ses Majestats Els Reis d’Orient acamparan per primera vegada al Pati dels Delmes de Salitja

Aquesta és la primera vegada que Ses Majestats acamparan al municipi, una hora abans de l’inici de la cavalcada que recorrerà les tres poblacions que el conformen. La visita dels Tres Reis d’Orient s’iniciarà a la població de Salitja amb l’acampada, tot seguit la cavalcada es dirigirà cap a Sant Dalmai i, finalment, arribarà a la plaça Nova de Vilobí d’Onyar

 

Ses Majestats Els Tres Reis d’Orient acamparan per primera vegada al Pati dels Delmes de la població de Salitja, segons han confirmat fonts de l’Ajuntament d’aquest municipi. Aquesta és la primera vegada que Ses Majestats acamparan al municipi ja que fins l’any passat, la seva visita consistia en una cavalcada per les tres poblacions que el conformen: Salitja, Sant Dalmai i Vilobí d’Onyar.

En l’edició d’enguany però, la visita de Ses Majestats Els Tres Reis d’Orient incorporarà una acampada, que estarà oberta al públic de cinc a sis de tarda. Durant aquesta hora d’acampada, Ses Majestats atendran les peticions de tots els nens i nenes que els visitin i els hi entreguin les seves cartes. Una hora més tard, Ses Majestats juntament amb els Patges Reials iniciaran la cavalcada a la mateixa població de Salitja en direcció Sant Dalmai on hi arribaran a un quart de set de la tarda. A Sant Dalmai, els nens i nenes podran lliurar, també, les seves cartes a Ses Majestats a la plaça de la Crosa.

El recorregut finalitzarà a la població de Vilobí d’Onyar on la cavalcada hi arribarà a dos quarts de vuit del vespre procedent de Sant Dalmai. Els nenes i nenes gaudiran de la visita de Ses Majestats durant aproximadament una hora a la plaça Nova de Vilobí d’Onyar. En el transcurs de la visita dels Tres Reis d’Orient, els nens i nenes també els hi podran entregar directament les seves cartes i explicar-los quines són les seves preferències.

El Patge Reial recollirà les cartes dels nens i nenes del municipi el proper dia 3 de gener a la Plaça de la Crosa de Sant Dalmai. D’altra banda, el Patge Reial visitarà dos dies abans la població de Sant Dalmai perquè aquells nens i nenes que ja tinguin feta la seva carta la puguin entregar amb anticipació. D’aquesta manera, el dia de la cavalcada no hauran de preocupar-se d’entregar la carta a Ses Majestats i podran gaudir de la màgia de la tarda-vespre de Reis. El Patge Reial recollirà les cartes de les set de la tarda a les vuit del vespre. Aquesta activitat va a càrrec de l’associació Els Llobatons i les Daines de Sant Dalmai.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version