Canal Ajuntament

Fornells de la Selva. Els Reis d'Orient passaran per les cases dels nens i nenes de Fornells la nit de Reis abans d'anar a dormir

Els Reis d'Orient han confirmat que visitaran els nens i nenes de Fornells de la Selva el dia 5 a la nit abans d'anar a dormir. De moment, un dels patges reials ha estat aquest diumenge 30 de desembre a la Sitja per recollir totes les cartes i prendre bona nota dels desitjos dels més petits.

La cavalcada dels Reis Mag, que arriben des d'Orient, entraran a Fornells de la Selva pel carrer Pep Ventura, agafaran el carrer Isssac Albèniz fins a Narcís Monturiol i, des d'allà, i arribaran a l'Església pel carrer Sant Cugat.

El mossèn del poble i les autoritats municipals rebran la comitiva reial i els reis dedicaran unes paraules als nens i les nenes i, després, tots podran pujar a entregar-li la carta i parlar amb ells.

Posteriorment, els Reis visitaran les cases dels nens i les nenes de menys de 9 anys a casa seva gràcies a la col·laboració de l'Agrupació Cultural de Fornells de la Selva.Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version