Canal Ajuntament

Platja d'Aro. Platja d'Aro tindrà a partir de gener càmera del servei meteorològic de Televisió de Catalunya que mostrarà la Platja Gran i la Cala Rovira

L’acció està impulsada per l’Ajuntament i compta amb la col·laboració de l’Hotel Costa Brava

Un cop estigui enllestida definitivament la instal·lació tècnica, d’aquí a uns dies, a primers de gener, Platja d’Aro estrenarà per primera vegada càmera del Servei meteorològic de Televisió de Catalunya (TVC). Gràcies al conveni subscrit entre l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i TVC i la col·laboració de l’Hotel Costa Brava - la càmera s’instal·larà en aquest establiment -, es podrà mostrar mitjançant el senya televisiu i d’internet, de manera alternativa o bé una perspectiva general de la Platja Gran de nord a sud, o bé de la Cala Rovira de sud a nord. Aquesta és una nova aposta del consistori per promocionar la imatge del municipi. L’acord inicial és per tres anys, renovable després per anualitats, amb una aportació de 9.000 euros l’any.

A partir del gener de 2013 doncs, la imatge de Platja d’Aro es podrà veure aleatòriament en els diversos espais de El Temps, tant de TV3 com del 3/24, així com d’imatge de fons de diversos programes dels canals del grup, i també en directe al web 324.cat. Actualment hi ha instal·lades 33 càmeres arreu dels Països Catalans, i d’aquestes set a les comarques de Girona: L’Estartit, Girona ciutat, Masella, La Molina, Núria, Ripoll i Roses. D’aquesta manera la nova càmera de Platja d’Aro serà la vuitena de la província, i la tercera de la Costa Brava, que en el seu moment també havia mostrat les viles de Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols o Palamós. La imatge en directe de la càmera també es podrà veure a la web de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

Els treballs per assolir la instal·lació de la càmera meteorològica al municipi van començar ara fa mig any, i més enllà de l’elaboració i aprovació dels convenis de col·laboració, també es van fer diverses visites tècniques amb un equip mixt de tècnics municipals i personal de TVC – amb el meteoròleg Francesc Mauri al capdavant- per a la localització de possibles emplaçaments. Finalment l’opció escollida es considera optima per motius tècnics – tant d’instal·lació, com de connexió amb el repetidor de Mas Nou – com d’imatge, ja que ofereix la possibilitat de mostrar des d’un mateix punt i segons la orientació de la càmera, Cala Rovira d’un aspecte més verge i característic de la Costa Brava, o bé la Platja Gran i la seva característica extensió i plena ocupació de banyistes a l’estiu.

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version