Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Alumnes de les escoles de Cassà col·laboren marcant els excrements de la via pública

Acció d'educació ciutadana en el marc de la 'Campanya Buscatifes'

Alumnes de les escoles de Cassà col·laboren marcant els excrements de la via pública

L'objectiu és deixar tots els excrements de la via pública del poble marcats durant dues setmanes.

A partir del 14 de desembre s'aplicaran sancions als ciutadans que no recullin els excrements dels animals a la via pública.

Des d'aquest matí s'han activat la 'Brigada buscatifes' a Cassà de la Selva, equips de voluntaris que marcaran durant dues setmanes els excrements d'animals de la via pública amb unes banderetes. Entre la desena de ciutadans voluntaris que s'han implicat a la iniciativa, també s'han apuntat els alumnes de 5è i 6è de primària de l'Escola Aldric i l'Escola Puig d'Arques. Es tracta d'una actuació d'educació ciutadana a través de la qual es treballa la necessitat de mantenir un poble net.

Des d'avui i fins el 14 de desembre els serveis de neteja viària no retiraran cap excrement d'animal de la via pública i deixaran que aquests quedin marcats amb les banderetes de la 'campanya buscatifes'. Segons destaca Martí Vallès, Alcalde de Cassà de la Selva, l'objectiu és que 'tot el poble quedi marcat per tal que la gent prengui consciència de la necessitat de recollir els excrements d'animals de la via pública'. A partir del 14 de desembre la Policia Local sancionarà a tots els propietaris d'animals que no recullin els excrements dels seus animals i/o els deixin orinar malmetent mobiliari urbà i/o façanes d'edificis.

La valoració de les primeres dues setmanes de la 'Campanya Buscatifes' és molt positiva ja que s'han rebut un centenar d'avisos de veïns denunciant els punts on hi ha més problemes amb els excrements i/o les orines dels animals. Aquesta informació resulta molt útil per marcar tot el poble amb les banderetes i procedir a les futures sancions.

1448888406Els alumnes de 5e de l'escola Aldric marcant excrements a un dels espais per a gossos (2).JPG
1448888406Els alumnes de 5e de l'escola Aldric marcant excrements d'un dels espais per a gossos.JPG
1448888407Un excrement marcat amb la bandereta.JPG
Fitxer adjunt: 1448888407NDP Alumnes de les escoles de Cassa col·laboren marcant els excrements de la via publica.docx


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version