Canal Ajuntament

Platja d'Aro. El cartell del carnaval de Platja d'Aro 2013 canvia de registre, aposta per la senzillesa i s'acompanya del lema 'Un senyor Carnaval'

Se celebrarà del 2 al 13 de febrer amb la Gran Rua de Carrosses i Comparses com a acte central

El Carnaval 2013 de Platja d’Aro se celebrarà del 2 al 13 de febrer i ja té imatge oficial. Aquest cop l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha apostat per un canvi de registre, abandonant la tècnica fotogràfica dels últims anys, tot apostant per un concepte senzill i semiòtic alhora: un simples bigotis de color vermell s’acompanyen del lema Un senyor carnaval. Organitzat per la regidoria de turisme, de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro amb la col·laboració de la Federació de Colles de Carnaval, mantindrà com a eixos principals de la seva programació les activitats de Dijous Gras (7 de febrer), la Gran Rua de Carrosses i Comparses (dissabte 9 de febrer), i l’Enterrament de la sardina (dimecres 12 de febrer). El Rei i la Reina Carnestoltes seran representants de la colla Els IV Gats.

La 36a edició del Carnaval de Platja d’Aro presentarà una trentena d’activitats que tindran el carrer com a escenari principal escenari i l’aposta per un programa d’actes popular i familiar, amb la gran majoria de propostes de caràcter gratuït. El Sopar de Colles de Carnaval al Palau d’Esports i Congressos amb l’espectacle còmic i musical de presentació de cadascuna d’elles, i el Canvi d’Atributs entre els Carnestoltes de l’any anterior i els nous, seran els actes més destacat del primer cap de setmana de Carnaval.

La jornada de Dijous Gras, dia festiu al municipi, s’inaugurarà com és tradició amb el pregó dels Reis Carnestoltes i la popular arrossada per a un miler de comensals al Palau d’Esports i Congressos. Ja de nit hi haurà la gala final del 4t Concurs d’Habilitats Artístiques - Tu de què vas!  adreçat a afeccionats amateurs del món de la faràndula amb la possibilitat d’aconseguir un primer premi de 1.500 euros, un segon de 900 euros i un tercer de 600 euros.

La Gran Rua de Carrosses i Comparses serà el dissabte 9 de febrer, amb 65 colles participants d’arreu de Catalunya, amb 4.000 figurants, i que optaran als gairebé 6.000 euros en premis. El clàssic Enterrament de la Sardina, clourà els actes de Carnaval el dimecres 13 de febrer amb la tradicional sardinada popular. Però al llarg d’aquells dotze dies també hi haurà espectacles d’animació, activitats infantils, balls, concerts, i cercaviles, entre d’altres propostes.
Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version