Canal Ajuntament

Palamós. L'Ajuntament de Palamós signa un conveni de col·laboració amb la fundació Oncolliga de Girona

L'objectiu d'aquest acord és el de col·laborar i promoure a la vila les activitats de difusió i sensibilització que la fundació organitza en benefici a l'atenció dels malalts oncològics. L'acte de signatura ha estat encapçalat per l'alcaldessa de Palamós i la presidenta de la fundació privada Oncolliga de Girona. El conveni, amb una vigència d'un any i dotat amb 500 euros, permetrà entre altres potenciar la coordinació entre la fundació i l'àrea municipal d'Acció social i ciutadania, així com posar a l'abast de la població de Palamós els diversos programes socials i assistencials que es porten a terme i que són adreçats a la malalts oncològics i als seus familiars.

L’alcaldessa de Palamós, M. Teresa Ferrés, i la presidenta de la Fundació Privada Oncolliga de Girona, Lluïsa Ferrer, han signat aquest matí (28/12/12) el conveni de col·laboració que s’ha establert entre l’Àrea municipal d’Acció Social i Ciutadania i aquesta entitat comarcal.

Aquest acord té com a objectiu col·laborar i promoure a la vila les activitats de difusió i sensibilització que la Fundació Oncolliga organitza en benefici a l’atenció dels malats oncològics.

L’acte de signatura d’aquest matí també ha comptat amb la presència de la regidora d’Acció Social i Ciutadania, Yolanda Aguilar; així con de la delegada a Palamós de la Fundació Oncolliga, Hortènsia Doporto.

El conveni, amb una vigència d’un any i dotat amb 500 euros, permetrà seguir potenciant el treball conjunt entre l’administració local i la delegació a Palamós de l’entitat, millorant la coordinació entre la Fundació i l’equip tècnic de l’Àrea municipal d’Acció Social i Ciutadania.

L’acord establert també posa a l’abast de la població de Palamós els diversos programes socials i assistencials que es porten a terme i que són adreçats a malats oncològics i als seus familiars. En aquest sentit cal destacar, entre altres, els programes de suport al malalt, el servei de préstec de material assistencial, o bé el servei de neteja de la llar per a malats oncològics.

A banda de l’aportació econòmica establerta al conveni, l’Ajuntament de Palamós també donarà suport a la Fundació Oncolliga amb la difusió dels actes que l’entitat organitzi a la vila així com facilitant aquells espais municipals que permetin el desenvolupament d’aquestes activitats.

 

ONCOLLIGA A PALAMÓS

Precisament la Fundació Privada Oncolliga a Palamós esdevé una de les delegacions més actives de les comarques gironines organitzant durant l’any diverses activitats de difusió i sensibilització en benefici a l’atenció dels malats oncològics.

El passat mes de setembre la delegació a Palamós de la Fundació Oncolliga va crear un grup de suport a les dones malaltes de càncer de mama i ginecològic, activant amb la col·laboració de l’Hospital comarcal de Palamós i l’Àrea municipal d’Acció Social i Ciutadania (Espai Dona) diverses sessions de treball que compten amb la participació d’especialistes que orienten i aconsellen les persones afectades per aquestes patologies.

Les sessions realitzades fins ara han estat dedicades entre altres a la fisioteràpia i mobilitat, alimentació, sexualitat i malaltia, ginecologia i oncologia. Aquestes xerrades s’han dut a terme a l’espai cultural i social polivalent de Mas Guàrdies, que l’Ajuntament de Palamós té ubicat al carrer de Lleida.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version