Canal Ajuntament

Sant Gregori. Salta, juga i crea a Sant Gregori

Un any més Sant Gregori obrirà les portes del Parc Infantil i Juvenil durant el divendres 28 i dissabte 29 de desembre de 10 a 13 i de 16 a 19 h. al Pavelló Municipal d'Esports de Sant Gregori. Amb diferents tipus d'inflables i llits elàstics (SALTA), jocs de fusta i zona de psicomotricitat (JUGA) i tallers de pintura, fanalets o decoració de nadal, entre altres (CREA). També hi haurà un espai destinat com a zona júnior, per aquells joves majors de 12 anys, amb màquina d'aire, playstation, Scalextric o futbolí.
Aquest any la novetat serà un circuit aventura amb cordes, ponts i tirolina i els ponis, on els més menuts podràn donar una volta per un circuit a l'exterior.

El dia 28 de desembre rebrem la visita del patges reials per recollir les cartes dels reis.

El parc també disposarà d'una zona de cafeteria perquè els pares i mares puguin estar tranquilament mentre els nens i nenes estan jugant.

Amb un ampli espai interior i diverses activitats a l'exterior el Parc de Nadal Salta, Juga i Crea de Sant Gregori es consolida apostant pel lleure infantil i juvenil. L'entrada és de 4 euros/dia. 
Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version