Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. El Mercat de Nadal dóna el tret de sortida als actes nadalencs organitzats a Cassà

Avui s'ha presentat tota la programació del Nadal a Cassà de la Selva

El Mercat de Nadal serà el dissabte 5 de desembre i hi ha previstes una quinzena d'activitats en benefici de la Marató de TV3.
Per primera vegada es realitzarà el projecte educatiu 'Àngels de la música'.

S'ha activat un web adaptat totalment per a mòbils que permetrà als ciutadans seguir la programació de tots els actes del Nadal de forma més accessible.

Martí Vallès, Alcalde de Cassà: 'És una programació que s'estructura al voltant d'actes populars tradicionals però tots ells tenen en comú el suport incondicional de les entitats del poble.'

Aquest matí s'ha presentat la programació de les festes nadalenques a Cassà de la Selva que tindran el tret de sortida el dissabte 5 de desembre amb el Mercat de Nadal a la plaça de la Coma, on a banda de la trentena de parades d'artesania i productes típics de Nadal, tindran lloc una quinzena d'activitats organitzades per les entitats en benefici de la Marató de TV3.

La principal novetat de la programació de les festes nadalenques d'enguany serà el projecte 'Àngels de la Música', a través del qual els alumnes de l'Escola Municipal de Música interpretaran el 22 i el 23 de desembre diversos temes musicals en grup a comerços de la Unió de Botiguers de Cassà i a altres racons emblemàtics del poble. El projecte busca complir diferents objectius didàctics entre els quals destaquen el d'aprendre a tocar en públic i portar la música al carrer.

Enguany s'ha activat un web adaptat totalment per a mòbils (www.cassa.cat/nadal) que permetrà als ciutadans seguir la programació de tots els actes del Nadal de forma més accessible a través dels dispositius mòbils. Aquesta actuació s'ha dut a terme després de constatar que més de la meitat dels usuaris que consulten l'agenda al web del poble ho fan a través de dispositius mòbils.

Martí Vallès, Alcalde de Cassà de la Selva ha destacat que 'es tracta d'una programació que s'estructura al voltant d'actes populars tradicionals però tots ells tenen en comú el suport incondicional de les entitats del poble'.


14484816042015-11 nadalacassaxarxes.jpg
14484816042015-11-CARTELL_NadalREDUIT.jpg
Fitxer adjunt: 14484816042015-11 Programa_Nadal web.pdf
Fitxer adjunt: 1448481604NDP El Mercat de Nadal dona el tret de sortida als actes nadalencs organitzats a Cassa.docx


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version