Canal Ajuntament

Fornells de la Selva. Fornells de la Selva refà els bamps més “agressius” i els adapta a la normativa de la Generalitat

L'Ajuntament de Fornell de la Selva ha realitzat una nova actuació per rebaixar alguns bamps amb l'objectiu d'evitar danys en els vehicles i ha arreglat el paviment de determinats trams de carrers o carreteres i per fer la conducció més confortable pel municipi.

L'alcalde, Mateu Parera- Nieto, ha explicat que s'han rebaixat tres bamps de la carretera de Palau, se n'ha creat un de nou a la carretera Barcelona i s'han fet cinc actuacions més per arreglar el paviment del carrer de la Canya, la carretera Barcelona i l'accés al poble per la carretera del Cementiri.

L'alcalde ha afirmat que aquesta actuació de millora dels carrers del poble ha permès reduir els bamps que s'havien fet fa anys i que eren “realment agressius”. “Els hem adaptat a la normativa de recomenacions de la Generalitat de Catalunya”, ha dit l'alcalde per afegir que aquestes obres permetran una conducció “més fàcil” als veïns i veïnes, autobusos o vehicles de servei que hi passen a diari. 

L'obra ha tingut un cost de 20.400 euros i s'ha finançat amb fons íntegrament municipals.

Aquesta és actuació és una tasca de manteniment del paviment de Fornells de la Selva i que forma part del programa electoral de l'actual equip de govern. 
Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version