Canal Ajuntament

Celrà. L’Ajuntament de Celrà rep una subvenció de 24.649€ per elaborar el Pla estratègic del desenvolupament econòmic local i d’ocupació de la “llera del riu Ter” 2013-2020

L’Ajuntament de Celrà, mitjançant l’Àrea de Promoció econòmica del consistori, va demanar suport als pobles de la Llera del Ter ( Bordils, Cervià de Ter, Flaçà, Juià, Madremanya, Sant Joan de Mollet, Sant Jordi Desvalls, Sant Martí Vell i Viladasens) per arribar així al mínim de 10.000 persones que demanava el Departament d’empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya per accedir a la subvenció per elaborar el Pla Estratègic.

L’objectiu d’aquests municipis és l’elaboració d’aquest pla estratègic territorial en l’àmbit de desenvolupament econòmic local i d’ocupació, realitzant una diagnosi, estratègies i orientacions per encarar el futur de la zona. La finalitat del pla és definir un model territorial pels municipis adherits, centrar en aquells aspectes de creixement econòmic que han de permetre una millora de la qualitat de vid dels seus ciutadans, i establir des d’una visió compartida pels agents polítics, socials i econòmics, les estratègies per assolir-lo i les actuacions necessàries per implementar-les.

La regidora de promoció econòmica, Susana Pascual (Icelrà) ha manifestat: “ la satisfacció d’haver aconseguit aquesta subvenció, que sens dubte servirà per definir de forma compartida amb la resta de municipis, els elements més significatius per al desenvolupament del territori amb l’horitzó 2013-2020. Amb aquest pla promocionarem els municipis, enfortirem la cooperació entre ells, diversificarem l’economia i donarem suport al teixit productiu local”.

L’alcalde Dani Cornellà i el tinent d’alcalde Gerard Fernàndez ho veuen com una oportunitat pels municipis de la Llera del Ter per enfortir i treballar amb el teixit productiu de la zona en uns moments complicats. De fet el Consistori ja va consignar pel pressupost 2013, una quantitat de 9.000€ per realitzar el Pla Estratègic.

L’Ajuntament de Celrà lidera la proposta aportant recursos tècnics i afegint 6.200 € per licitar el Server d’elaboració del Pla estratègic.
Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version