Canal Ajuntament

Blanes. Blanes acull una reunió informativa del Consulat Rus

La trobada, que ha aplegat ciutadans russos que resideixen en poblacions gironines, s’ha fet a la Biblioteca Comarcal . Abans, el vice-cònsol rus Dimitry Abashkin i l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, s’han reunit a l’Ajuntament 

 

Blanes ha acollit aquest dissabte una reunió informativa organitzada pel Consulat General de la Federació Russa a Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de Blanes. La trobada estava adreçada als ciutadans russos que resideixen en poblacions d’arreu de les comarques gironines, i l’ha presidit el vice-cònsol Dimitry Abashkin.  

Abans de la reunió informativa, Dimitry Abashkin, ha estat rebut per l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, a les dependències d’Alcadia de l’Ajuntament. Durant la trobada, Marigó i Abashkin han parlat entre d’altres qüestions de continuar els lligams de col·laboració entre l’Ajuntament de Blanes i el Consulat Rus, donada la creixent presència a la població gironina de visitants i residents que provenen de la federació russa. 

En aquest sentit, el vice-cònsol rus ha explicat que el motiu de la trobada que s’ha fet a Blanes és perquè, cada vegada més, hi ha molts habitants de Rússia que es desplacen a l’estat espanyol per viure: “El nostre govern, pas a pas, fa tot el possible per ajudar als nostres ciutadans que viuen aquí”.  

Per la seva banda, Josep Marigó s’ha mostrat molt satisfet que des del consolat hagin triat Blanes per fer aquesta trobada d’àmbit gironí; “Ens hem posat a la seva disposició per ajudar-los a donar el màxim d’informació als seus ciutadans que viuen a Blanes, i desitgem que aquesta primera relació s’estreti encara més”.  

Abashkin ha explicat també que l’objectiu de la trobada convocada a Blanes era per informar sobre els canvis en les condicions d’atenció als ciutadans, així com sobre les innovacions que s’han posat en marxa al Consolat General de la Federació Russa a Barcelona. Durant la seva visita a Blanes, el vice-cònsol ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament i ha intercanviat obsequis amb l’alcalde, que ha lliurat a Dimitry Abashkin dos compendis de rutes de Blanes i d’arreu del territori gironí, així com un llibre sobre la Costa Brava.  

Després de la trobada que s’ha fet a l’Ajuntament, el vice-cònsol s’ha traslladat al lloc on s’havia convocat la trobada informativa: la sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal de Blanes. 

 

Per a més informació :

Eva Palau – 608 880 002 i 972 35 17 17 

Adjuntem imatges de la reunió entre el cònsol rus i l’alcalde de Blanes i la trobada amb ciutadans russos que s’ha fet a la Biblioteca Comarcal 

Autor Imatges: Ajuntament de Blanes

 

 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version