Canal Ajuntament

Banyoles. L’Ajuntament de Banyoles lliura els diplomes dels Tallers d’Ocupació, la Casa d’oficis i els dispositius per a joves i dones del 2012

Aquest divendres al matí l’Ajuntament de Banyoles ha organitzat el lliurament de diplomes dels Tallers d’ocupació, la Casa d’oficis i els dispositius per a dones i joves d’aquest any 2012. Concretament, l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i el regidor del Programa de Barris, Jordi Bosch Lleó, han lliurat els diplomes als 10 alumnes del Taller ocupació d’atenció sociosanitària, als 10 alumnes del Taller ocupació de noves tecnologies i aplicacions informàtiques en l’àmbit del treball i als 10 alumnes de la Casa oficis sobre la protecció del medi ambient i jardineria urbana sostenible. 

 

En referència a la formació del dispositiu per a dones s’han lliurat els diplomes de la formació en ajudant de cuina, cambrera d’habitacions, monitor del lleure i menjador, i manipulació d’aliments. Pel que fa al dispositiu per a joves s’han lliurat els diplomes dels cursos d’auxiliar de sala, jardineria, manipulació d’aliments i de soldadura i manipulació de planxa.

 

 

Imatge: Foto de grup del lliurament de diplomes del Taller d’ocupació i la Casa d’oficis d’aquest matí. (Ajuntament de Banyoles)

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version