Canal Ajuntament

Roses. Nova edició del Concert de Nadal de Roses

El proper diumenge 23 de desembre, tindrà lloc a l’església parroquial de Santa Maria el Concert de Nadal organitzat per l’Ajuntament de Roses. En aquesta ocasió, el concert es realitzarà en sessió matinal (12.30 h), i comptarà amb l’actuació de la Jove Orquestra de Figueres. L’entrada és lliure.

La Jove Orquestra de Figueres (JOF) és un espai promogut l’any 1987 per Joventuts Musicals de Figueres on realitzen el seu aprenentatge joves estudiants de corda i vent simfònic de les comarques gironines. Actualment és una entitat independent amb més de seixanta instrumentistes de 12 a 25 anys, distribuïts en quatre seccions segons l’edat i el nivell musical. Indika, Juncària i Ficaris són els noms de les seccions de corda i Tramuntana el de la secció de vent. La formació ha enregistrat fins al moment quatre CD, “Encanteri de les bruixes”, “Suite Emporitana”, “Strenes” i “Vint.

En el seu concert a Roses del proper diumenge, actuaran la secció de vent Tramuntana, sota la direcció de Mercè Miró, i la secció de corda Ficaris, dirigida per Jordi Piccorelli.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version