Canal Ajuntament

Blanes. Es prepara la Festa del Nou Món al Morralla de Blanes

La celebració es farà dissabte i inclourà un tastet dels tallers que es faran a la propera programació, un sopar popular i concerts. També es presentaran les activitats que s’han fet durant aquest any a l’equipament. 

 

El Casal Jove Morralla, Espai Creatiu de Blanes allotjarà dissabte vinent 22 de desembre –l’endemà de la fi del món anunciada per la tradició maia- una Festa del Nou Món que comptarà amb diversos al·licients pels joves del municipi.

D’una banda hi haurà una jornada de portes obertes que servirà per presentar les activitats que s’han realitzat durant aquest any a Morralla, així com els col·lectius implicats. D’altra banda, també es podrà fer un tastet dels tallers de la propera programació com ara els de circ, jocs de rol, Hip Hop i cuina japonesa.

També hi haurà exhibicions d’skate, de ball i de DJ’s, on cal destacar l’actuació del DJ i productor local Maae (Metodiq Records). La vetllada es tancarà amb un sopar popular i concerts cogestionats amb les entitats juvenils amb l’objectiu de recaptar fons econòmics que es destinaran a la millora del projecte musical i artístic. 

El plat fort de la nit serà el grup Tapeo Sound System, que s’ha solidaritzat amb l’objectiu de la festa i repetirà l’actuació a Blanes després de l’exitosa nit de medleys que ja va oferir a una nombrosa concurrència durant la Festa Major d’aquest 2012. Els concerts s’allargaran fins la matinada de la mà del punxa discs Bullanga i els DJ’s de l’entitat juvenil Brave Coast Sound. També inclouran al seu inici una tabalada a càrrec de la Colla de Diables Sa Forcanera.

Les associacions i col·lectius de joves amb els que el departament de Joventut de l’Ajuntament de Blanes cogestiona la festa són: ACAB (Associació d’Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes), Blandaskate, BraveCoastSound, Jartos Hardcore, grup de Teles i Trapezi, grup de DJ, grup de Manga Revolution, grup de ball Big Sensity, Comissió d’Espectacles de Morralla, Colla de Diables Sa Forcanera, Colla Gegantera, Consell Local de Joventut, Creu Roja Joventut, Espai Jove Alternatiu, Acció Cultural Es Viver i el grup que ha donat suport a les activitats musicals: Sekuela. 

 

L’activitat començarà a les 4 de la tarda i està previst que s’allargui fins la matinada. 

 

 

Per a més informació :

Eva Palau – 608 880 002 i 654 725 106 

Adjuntem imatges del concert de Tapeo Sound System que va oferir a Blanes a la Festa Major 2012 

Autor Imatges: Ajuntament de Blanes

 

 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version