Canal Ajuntament

Vilobí d'Onyar. Els nens i nenes de catequesi protagonistes del Pessebre Vivent de Vilobí d’Onyar

El Pessebre Vivent de Vilobí compta amb la participació dels nens i nenes de les parròquies de Vilobí, Salitja, Sant Dalmai i Brunyola. L’Església De Vilobí i el seu entorn seran el centre neuràlgic d’aquest esdeveniment, que any rere any congrega públic vingut d’arreu de la comarca

 

Els nens i nenes de catequesi de les parròquies de Vilobí, Salitja, Sant Dalmai i Brunyola es convertiran en els actors del Pessebre Vivent del municipi de Vilobí. La representació, que es farà el proper diumenge 23 de desembre a partir de les set de la tarda, tindrà com a centre neuràlgic l’Església de Vilobí i el seu entorn. Així, els visitants iniciaran el seu recorregut amb el quadre que porta per títol l’Àngel ens fa l’anunci de la Festa de Nadal, i continuaran amb Abraham, Els profetes, L’anunci de l’àngel a Maria i així successivament fins a l’escena de Jesús té 12 anys, que posarà el punt i final al recorregut d’enguany. En total hi ha 38 escenes que comptaran, a més dels joves, amb figurants de les tres poblacions que constitueixen el municipi i també de Brunyola. 

La regidora de Cultura a l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar ha destacat l’esforç d’aquests nois i noies que, any rere any, preparem amb molta il·lusió aquest esdeveniment. Tan és així que, el Pessebre de Vilobí d’Onyar s’ha convertit en una cita obligada per als mateixos vilatans i, també, forans vinguts d’arreu de la comarca que no es volen perdre la oportunitat de gaudir d’aquest Pessebre Vivent protagonitzat pels més joves del municipi.

El Pessebre Vivent de Vilobí d’Onyar, organitzat pel grup de catequesi, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar.

 

 Cartell Pessebre Vivent Vilobí d'Onyar

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version