Canal Ajuntament

Platja d'Aro. Festes de Nadal a Castell d'Aro (dijous 20 de desembre) i a Platja d'Aro (divendres 21 de desembre) amb activitats per a totes les edats

Hi haurà jocs, tallers, xocolatada, teatre, ball de capgrossos i la visita del patge reial i del Pare Noel

La regidoria de benestar social de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro organitza per aquesta setmana dues celebracions de Nadal a l’entorn dels dos centres cívics  del municipi amb programa d’activitats per a totes les edats. A Platja d’Aro serà el dijous 20 de desembre al Centre Cívic Vicenç Bou a partir de les 14 h i fins a les 19 h, com a part del projecte 10 anys, 10 mesos, 10 valors que commemora el 10è aniversari de l’equipament. A Castell d’Aro serà l’endemà divendres 21 de desembre ala Sala Polivalenta partir de les 16 h, i s’allargarà fins a mitja tarda.

A Platja d’Aro les activitats començaran amb una xefla (un dinar comunitari, en que cada participant ha de dur un plat per compartir amb altres tres persones), i tot seguit, una proposta de regals solidaris amb un taller de construcció de regals amb ànima a càrrec de les associacions de gent gran, Plaça del Món, Oncolliga i diversos voluntaris (15.30 h). També hi haurà l’encesa d’un foc a la placeta del centre cívic (17 h) i la visita del Patge Reial, que rebrà als infants i recollirà les cartes per portar-les als Reis de l’Orient, i la intervenció còmica del Pare Noel i la seva xicota amb l’Associació de teatre El Finestral (17.30).La Colla Geganterade Fal·lera Gironina hi farà una actuació de gralla castellera, ball de bastons, ball de capgrossos i danses i balls populars (18.30 h), i la festa es clourà amb una xocolatada popular (19 h).

La celebració del Nadal a Castell d’Aro serà l’endemà divendres 21 de desembre ala Sala Polivalent.Les activitats començaran a les 16 h amb jocs gegants per a infants, i diverses propostes de tallers: cap de flocs, maquillatge, boles de Nadal, scrapbook, galetes i cistells. Com a cloenda a les 18.45 h s’hi farà una xocolatada. Totes les activitats compten amb la col·laboració de l’Associació Gent Gran Vall dela Valld'Aro i S'Agaró, Associació Sterna, Colla de Carnaval Qui Ens Ha Enredat?, Associació Tapís Alt Lliç i Cistelleria, Associació de Gent Gran de Platja d'Aro, Associació de Teatre el Finestral, Associació de Dones dela Valld’Aro, Comissió de participació 10 Anys, 10 Mesos, 10 Valors i Oncolliga.

Altres activitats nadalenques al municipi són el 33è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques (convocatòria oberta fins al 21 de desembre), les exposicions de Nadal al Castell de Benedormiens (del 22 de desembre al 6 de gener), el concert de Nadal amb les corals de la Valld’Aro i Bell Ressò de Cassà de la Selvaamb l’acompanyament de la Jove Orquestrade Cassà a l’església de Santa Maria de Castell d’Aro (església de Castell d’Aro 23 de desembre · 20.30 h), el 54è Pessebre Vivent de Castell d’Aro (23, 25, 26 i 30 de desembre; i 1 i 6 de gener · 19 h); i el Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (del 27 al 4 de gener 16-20 h).

  Benestar


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version