Canal Ajuntament

Girona. L’Ajuntament de Girona programa una quarantena d’activitats per als joves de gener a març del 2013

Les inscripcions per als cursos, tallers i altres activitats ja estan obertes

L’Ajuntament de Girona ha programat una quarantena d’activitats destinades al públic jove per al primer trimestre del 2013. Es tracta de cursos, tallers, tornejos, xerrades informatives i exposicions artístiques de joves gironins, a més d’una nova edició del festival 360 FEST, una mostra dels grups musicals novells dels instituts de secundària de la ciutat. Les inscripcions per a aquestes activitats, organitzades des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Girona, ja estan obertes.

Aquestes activitats es fan en tres equipaments diferents, que tenen un enfocament divers en funció del públic concret al qual estan destinats. L’Estació Espai Jove es dirigeix a un públic d’entre 16 i 30 anys que cerqui informació, formació i especialment assessorament en la recerca de feina. Els Químics Espai Jove s’adreça a un públic més jove, sobretot adolescents, amb cursos i tallers de formació gratuïts, donant èmfasi a l’èxit escolar. Pel que fa a l’Espai Marfà, a causa de la seva especialització en l’àmbit musical, busca oferir un bon conjunt d’activitats de qualitat en aquest camp.

La regidora de Joventut, Roser Urra, ha destacat que aquesta programació “és una mostra més de l’interès de l’Ajuntament de Girona cap als joves de la ciutat i esperem que esdevingui profitosa per millorar aquells aspectes més propis de la seva vida”.

Tota la programació d’activitats es pot consultar al web www.girona.cat/joventut


 Programació 

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version