Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Mares unides en un projecte fotogràfic per reivindicar baixes maternals més llargues

Rebeca García és la fotògrafa que va començar aquest projecte personal fa quatre mesos

Fins a dia d'avui el projecte consta amb una trentena d'imatges individuals de mares alletant als seus bebès.

El següent repte serà aquest diumenge 15 de novembre a les 9 del matí unint a una trentena de mares amb els bebès a la rotonda dels taps de suro de Cassà per fer una imatge conjunta.

Una trentena de mares amb els seus bebès protagonitzaran aquest diumenge 15 de novembre a les 9 del matí una imatge poc habitual donant el pit als seus infants a la rotonda dels taps de suro de l'entrada de Cassà de la Selva.

Aquesta fotografia formarà part d'un projecte personal de la fotògrafa cassanenca Rebeca García que, juntament amb altres mares, vol reivindicar més setmanes de baixa per maternitat i ho il·lustra amb la imatge de dones alletant als seus fills.

Fins a dia d'avui el projecte consta d'una trentena d'imatges de mares que individualment donen pit als seus fills. El següent pas vol anar més enllà i ajuntar a un grup de mares a un punt singular de Cassà com és la rotonda dels taps de suro per fer més pressió en aquesta reivindicació. La propera imatge de grup serà al davant de la catedral de Girona el diumenge 29 de novembre.
El projecte va néixer després que la impulsora Rebeca García tingués el seu fill i hagués de deixar la feina com a fotògrafa per dedicar més temps al bebè. Fruit d'aquesta situació, García va decidir agrupar esforços i reivindicar un canvi a través d'imatges colpidores de mares alimentant als seus fills. El projecte ha de culminar amb una exposició reivindicativa amb totes les fotografies de les mares i els bebès participants al projecte.

Pàgina de Facebook on consultar totes les imatges fetes fins a dia d'avui: https://www.facebook.com/Rebeca-Garcia-Fotografia-445792948850596/


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version