Canal Ajuntament

Platja d'Aro. Propera convocatòria de donacions voluntàries de sang a Castell d'Aro (dijous 20 de desembre) i a Platja d'Aro (divendres 21 de desembre)

És una crida del Banc de Sang i Teixits, l’Ajuntament i el Departament de Salut

Sota el nou lema Moltes gràcies donant en nom de totes les persones que necessiten sang – Vine a donar sang, l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el Banc de Sang i Teixits convoquen dues noves donacions de sang: dijous 20 de desembre de 18 a 21 h al Centre Cívic Ca La Rafaela de Castell d’Aro, i  divendres 21 de desembre de 17 a 21 h al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro.

Aquesta serà la tercera convocatòria de l’any al municipi després de les efectuades a l’abril i al setembre. Al Banc de Sang i Teixits li calen més de 1.000 donacions de sang al dia per tal de garantir que tots tinguem sang quan ho necessitem per a intervencions quirúrgiques, per a tractaments oncològics, per a trasplantaments, i en cas d’accidents greus. Pots donar sang si tens 18 anys o més i peses 50 quilos o més. Per donar sang no cal estar en dejú; si es té algun dubte es pot consultar als professionals; i sempre s’utilitzen material d’un sol ús. Més informació: T 012 i www.bancsang.net

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version