Canal Ajuntament

Consell Comarcal de la Selva. Albert Vinyets i Aina Soley, hereu i pubilla de la comarca de la Selva

Aquesta iniciativa, endegada pel Consell Comarcal de la Selva, és pionera a la comarca de la Selva. El veredicte s’ha donat a conèixer el dissabte 15 de desembre en un acte a l’Auditori de Santa Coloma on ha assitit el conseller de Serveis a la Ciutadania, Joan Garriga, i la consellera d’Educació, Natàlia Figueras 

 

Albert Vinyets i Aina Soley s’han convertit en el primer hereu i la primera pubilla de la comarca de la Selva. En la primera edició del Concurs Comarcal de Pubilla i Hereu, convocat pel Consell Comarcal de la Selva, l’hereu de Vilobí d’Onyar i la pubilla de Vidreres 2012 s’han proclamat guanyadors d’aquest concurs  pioner a la comarca de la Selva.

La proclamació de l’hereu i la pubilla comarcal s’ha fet públic el dissabte 15 de desembre al matí durant un acte que s’ha celebrat a l’Auditori de Santa Coloma de Farners i que ha comptat amb la participació dels hereus de la majoria de pobles de la comarca de la Selva.

L’hereu de Vilobí d’Onyar ha estat acompanyat per Fèlix Sánchez i Mercè Sais, regidors de l’equip de govern.  Per la seva banda, acompanyaven la pubilla de Vidreres l’alcalde, Jordi Camps, i la regidora de Joventut, Anna Clapés.

Els candidats a hereu i les candidates a pubilla comarcal han superat amb èxit una prova i, també, una entrevista. En l’edició d’enguany, s’hi han presentat representants de sis poblacions de la comarca de la Selva.

L’acte ha estat presidit pel conseller de Serveis a la Ciutadania i conseller de Cultura, Joan Garriga, i la consellera d’Educació, Natàlia Figueras.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version