Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Presentació del programa 'Garantia Juvenil' a la tarda participativa de Cassà

L'objectiu del projecte 'Garantia Juvenil' és reduir l'atur entre el jovent

Responsables del Consell Comarcal i l'Alcalde de Cassà seran els que presentaran el programa.

Cassà de la Selva comptarà amb una dinamitzadora de 'Garantia Juvenil' a partir de l'11 de novembre.

Txell Rabionet, regidora de Joventut: 'Volem ajudar a trobar solucions als joves del poble que no es troben ni al circuit laboral ni al formatiu'.

El programa 'Garantia Juvenil', que s'oferirà als joves cassanencs a partir de l'11 de novembre, es presentarà públicament a l'Espai Jove l'Escorxador demà divendres 6 de novembre a les 7 del vespre en el marc de la tarda participativa 'I a Cassà... què''. L'acte, que comptarà amb la presència del conseller i la tècnica comarcal de joventut, l'Alcalde i la dinamitzadora de 'Garantia Juvenil' a Cassà, servirà per explicar les principals actuacions que es desenvoluparan al poble en el marc d'aquesta iniciativa de nivell europeu que preveu reduir l'atur juvenil.

Txell Rabionet, regidora de Joventut, destaca que es posa en marxa aquest programa perquè 'volem ajudar a trobar solucions als joves del poble que en aquest moment no es troben ni al circuit laboral ni al formatiu'.

I A CASSÀ... QUÈ'

La presentació de 'Garantia Juvenil' s'emmarca a la tarda participativa 'I a Cassà... què'', on els joves del poble podran expressar les seves propostes de festes, activitats, cursos o sortides. Les seves idees es tindran en compte a l'hora d'elaborar el Pla Local de Joventut 2016-2020.
Al llarg de la tarda hi haurà diferents activitats, dos concerts de duets locals i el food truck 'El Petit Isard' on es podrà comprar menjar i fer una cervesa.


14467104032015-10 iacassaque.jpg
1446710403retolcartell.jpg
Fitxer adjunt: 1446710403NDP Presentacio del programa 'Garantia Juvenil' a la tarda participativa de Cassa.docx


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version