Canal Ajuntament

Llagostera. Aqualia subsana les pèrdues d’aigua existents en el Dipòsit del Puig del General de Llagostera

Les obres no han tingut cap cost ni per a l’Ajuntament ni per als veïns de Llagostera 

Realitzada també la neteja anual dels dipòsits d’aigua que es gestionen al municipi

Aqualia, empresa concessionària de la gestió integral de l’aigua a Llagostera, ha realitzat actuacions de millora de les deficiències existents en el Dipòsit del Puig, el qual subministra aigua al nucli urbà de Llagostera. 

Aquest dipòsit presentava una gran fissura en un dels dos vasos, fet que provocava una pèrdua important d’aigua a través de la mateixa. Per tal d’evitar les pèrdues d’aigua i els danys a l’estructura del dipòsit, s’ha realitzat el sanejament de la fissura existent i la impermeabilització de la superfície del vas a fi d’assegurar la seva estanquitat. Addicionalment, i per tal d’optimitzar l’actuació realitzada, s’ha impermeabilitzat també l’altre vas del dipòsit i s’han substituït les mosquiteres existents en les obertures de ventilació, evitant  l’entrada d’animals i/o objectes en el seu interior.

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha explicat que “aquesta actuació representa una millora important en la prestació del servei des del punt de vista tècnic a més de contribuir de forma activa a la conservació i sostenibilitat d’aquest valuós recurs que és l’aigua”.

Per la seva banda, la responsable del Servei Municipal d’Aigües, Marta Rovira, ha explicat que “el cost de les obres l’ha assumit íntegrament aqualia i, per tant, no ha suposat cap cost ni per a l’Ajuntament ni per als veïns de Llagostera”.

Paral·lelament, aqualia ha portat a terme els treballs de neteja i desinfecció de tots els dipòsits d’aigua que gestiona al municipi. A més de donar compliment al Pla de Vigilància de Control Sanitari d’Aigua de Consum Humà de Catalunya, la realització d’aquests treballs és important per assegurar la qualitat de l’aigua emmagatzemada en aquests, la qual posteriorment és distribuïda a la població.

Amb aquestes actuacions, aqualia i l’Ajuntament de Llagostera reiteren el seu compromís de millora contínua de les infraestructures hidràuliques del municipi, per garantir la qualitat de l’aigua de consum humà.
Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version