Canal Ajuntament

Maçanet de la Selva. Primera Fira de Nadal i Marató a Maçanet de la Selva

El diumenge 16 de desembre, coincidint amb la celebració de la Marató de TV3, Maçanet organitza una Fira de Nadal, amb més de 50 parades de tot tipus de productes característics d’aquestes festes, a més d’artesania, castanyada... S’instal·larà a l’avinguda de Catalunya des de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda.

 

Com ja ha esdevingut tradicional, Maçanet també s’ha bolcat amb la Marató de TV3, que aquest any es dedica a la lluita contra el càncer. Com a resultat d’una reunió amb les entitats es va dissenyar la programació local, que enguany ha crescut fins a un total de quinze activitats. A més a més, la Marató coincideix amb una nova fira, el Mercat de Nadal, que ajudarà a omplir Maçanet de persones que, alhora que podran fer compres, participaran de les activitats solidàries.

Les entitats locals que col·laboren amb la Marató són ACPIG, AFA de l’Escola nova, alumnes i AMPA del SES, AMPA Sant Jordi, Associació Contra el Càncer, Associació de la Tercera Edat del Residencial Park, Casal de Jubilats  i Pensionistes de Maçanet, Club Ciclista, Club de Tennis  Residencial Park, l’Editorial Gregal, Escola Sant Jordi, Grup de Música i Teatre el Gínjol, Maria Cano, professors de l’Escola de Música, Rialles de Maçanet i l’Ajuntament. 

 
 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version