Canal Ajuntament

Figueres. La reurbanització del Passeig Nou surt a licitació i les obres està previst que puguin començar el mes d’abril

L’alcalde de Figueres Santi Vila ha signat avui el decret per a la contractació de les obres de reurbanització del Passeig Nou.
Ara les empreses disposen de tres mesos per presentar les ofertes i un cop feta l’adjudicació està previst que els treballs puguin començar el proper mes d’abril. El termini de finalització serà a la tardor de l’any vinent. “La reurbanització del Passeig Nou és un pas més per la modernització de la ciutat i també serveix per millorar i reforçar l’eix de vianants que va des del centre fins al sector oest, que és a on hi ha una important concentració demogràfica”, ha comentat Vila. Aquest eix ja s’ha vist millorat aquest amb el tancament al trànsit del carrer Pep Ventura.
La reforma del Passeig Nou, que té un cost de 1,2 milions, és una obra reivindicada des de fa anys i es pot culminar ara, un cop es va construir l’aparcament soterrani que va entrar en servei el passat mes de juny, amb una capacitat per a 275 vehicles. El passeig tindrà un sol carril de circulació -direcció a ponent– de 3,5 metres d’amplada, una vorera i un espai arbrat on s'hi plantaran til•lers. Està previst que, un cop reformat, es torni a ubicar-hi el mercat de roba.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version