Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Jornada participativa per parlar sobre un possible coworking municipal a Cassà

Es fa una crida a tota la població interessada en la iniciativa

La jornada és oberta a tota la població però especialment als interessats a participar d'aquest projecte.

L'objectiu és analitzar amb els interessats el possible espai de coworking que hi podria haver a Can Trinxeria

Martí Vallès, Alcalde de Cassà: 'No volem iniciar cap actuació sense haver avaluat les necessitats dels que hi poden estar interessats.'

L'Ajuntament de Cassà de la Selva ha convocat a tots els ciutadans del poble a participar a una jornada participativa per avaluar la possibilitat d'instal·lar un espai de coworking a Can Trinxeria, un edifici emblemàtic situat a la plaça de la Coma.
Tot i que la jornada participativa és oberta a tot el poble, el principal objectiu és intercanviar opinions amb els interessats a formar part d'aquest possible espai de coworking municipal per avaluar-ne les seves necessitats i analitzar si és factible tirar endavant aquesta iniciativa.

Martí Vallès, Alcalde de Cassà, destaca que 'no volem iniciar cap actuació sense haver avaluat prèviament les necessitats dels que hi poden estar interessats'. Vallès afegeix que 'en cas que veiem que hi ha gent interessada amb la iniciativa, el projecte es dissenyarà conjuntament amb ells per adequar totalment l'espai a les seves necessitats'.

La proposta de projecte ja va ser presentada per ERC durant la campanya electoral després que es detectés que hi ha diversos habitants de Cassà que treballen a aquests tipus d'espais arreu de la comarca.

La trobada, que serà el dimarts 10 de novembre a les 8 del vespre a Can Trinxeria, comptarà amb el testimoni de cassanencs que han iniciat espais de coworking a Girona.

1445324404Una de les sales interiors de Can Trinxeria.jpg
1445324404El pati de Can Trinxeria on a l'estiu s'hi fan cicles musicals a la fresca.jpg
1445324404La facana de Can Trinxeria situat a la Placa de la Coma.jpg
14453244042015-10 Retol Coworking Municipal.jpg
Fitxer adjunt: 1445324404NDP Jornada participativa per parlar sobre un possible coworking municipal a Cassa.docx


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version