Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Cassà de la Selva farà un llaç gegant de taps de suro per col·laborar amb la Marató de TV3

● Diumenge durant tot el matí a la Plaça de la Coma es podran adquirir taps solidaris per formar aquest gran llaç.

 Els nens i nenes dels centres educatius també hi participaran pintant taps de diferents colors.

Cassà de la Selva s’ha bolcat un any més amb els actes de la Marató de TV3, que aquest any està destinada a la investigació contra el càncer.

Una de les activitats més destacades d’enguany és l’elaboració d’un llaç gegant construït amb taps de suro. Arreu és coneguda la vinculació del municipi amb la indústria surera i per aquest motiu l’Ajuntament de la vila i  l'empresa Francisco Oller S.A., juntament amb diverses entitats, han decidit organitzar la construcció d’aquest gran llaç solidari.

Per tal de col·laborar amb aquesta activitat hi haurà dues maneres d’aconseguir un tap. Una d’elles ja ha començat i s’ha fet juntament amb els centres educatius. Per aquest motiu, s’ha repartit als nens i nenes un fulletó informatiu i un tap de suro. La idea és que els alumnes pintin el seu tap, del color que vulguin ja que cada càncer té un color i no s'ha volgut unificar, i el portin el diumenge a la Plaça de la Coma per ser creadors del llaç més gran fet amb taps de suro contra el càncer. 

Per altra banda, el mateix diumenge també es repartiran taps a totes aquelles persones que hi vulguin participar i també s'acceptaran taps que no estiguin pintats. S'habilitarà una guardiola al costat del llaç per poder fer les donacions econòmiques destinades integrament a la Marató de TV3 d’aquest 2012.

 

Per tal de crear un ambient més festiu s'ha organitzat l'actuació del grup d'animació infantil Xerinola, que actuarà al llarg del matí a la mateixa Plaça de la Coma.

A més, diverses entitats de la vila, com els geganters, el casal dels jubilats o la penya blaugrana, entre d’altres, col·laboraran en totes les activitats per fer més gran aquesta col·lecta. La finalitat és explicar que amb la participació i les donacions de tots, podem lluitar contra el càncer.

Els actes de suport amb la Marató de TV3 no es limiten només a aquest diumenge. L’entitat “Cassà amb la Marató” ja va organitzar diferents activitats el cap de setmana passat, com un torneig de futbol 7 o una parada per recollir donatius i venda de samarretes i bosses.

 Fulletó de La Marató
Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version