Canal Ajuntament

Llagostera. L'Ajuntament de Llagostera convoca una concentració en defensa del model d'escola catalana

L’Ajuntament de Llagostera ha consensuat amb la resta de partits polítics amb representació a l’Ajuntament, la comunitat educativa de Llagostera i diverses entitats socia culturals locals la convocatòria d’una concentració i lectura d’un manifest en defensa del model d’escola catalana. 

L’acte tindrà lloc aquest dimecres 12 de desembre a les 18 h a la Plaça Catalunya.

Els acords del manifest són:

Manifestar el rebuig rotund a l’esborrany de Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE) que vol aprovar el Ministeri d’Educació.

Donar suport a la Generalitat de Catalunya i al Departament d’Ensenyament en la defensa de les competències educatives de Catalunya, i en totes aquelles actuacions que porti a terme per a defensar el català i el model lingüístic de la nostra escola. 

Instar el Govern a continuar aplicant la Llei d’Educació de Catalunya (LEC), que està en plena consonància amb els principis educatius recollits a l’Estatut d’Autonomia de Catalunya i que és l’eina que garanteix que no se separen els infants per raó de llengua, assolint tots ells el perfecte coneixement del català i del castellà.

Donar trasllat d’aquests acords als grups Parlamentaris del Parlament de Catalunya, a la Generalitat de Catalunya, i a les entitats municipalistes.

 

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version