Canal Ajuntament

Quart. Quart tindrà una Residència Geriàtrica i Centre de Dia per a la 3ª edad

L’Ajuntament de Quart ha signat un conveni urbanístic amb l’empresa Topman Holding, S.L., propietat del Sr. Pere Costa i Casellas, per dotar el municipi de Quart d’un equipament de Residència Geriàtrica i Centre de Dia per a la tercera edat.

Aquest conveni, signat el dia 3 de desembre, obliga a l’empresa Topman Holding, S.L. a:

- Assumir íntegrament la totalitat dels costos de redacció del projecte, pagament de taxes, anuncis i gestió administrativa.

- A reservar un 75% de les 30 places del Centre de Dia per a persones empadronades al municipi de Quart, a preus especials iguals als concertats per la Generalitat de Catalunya.

- A reservar un 10% de les 90 places de la Residència Geriàtrica per a persones empadronades al municipi de Quart, a preus especials iguals als concertats per la Generalitat de Catalunya.

- A reservar 2 places del Centre de Dia i 1 plaça de la Residència Geriàtrica, a cost zero, perquè puguin ser destinades, a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament, a usuaris amb dificultats econòmiques.

- A facilitar serveis mèdics d’urgència i fora d’horari d’obertura del Consultori Local de Quart a persones majors de 60 anys empadronades a Quart.

- A realitzar tots els tràmits necessaris per solucionar els accessos a la finca i a mantenir, reparar i millorar aquests camins i entorn mentre l’activitat sigui vigent.

- A tenir en plantilla pròpia o a través de serveis subcontractats, un 20% dels treballadors procedents de la Borsa de Treball Municipal.

- A realitzar cursos de formació gratuïts, en paral·lel al procés d’execució d’obra, per facilitar la formació necessària a les persones que formen part de la Borsa de Treball Municipal.

Donat que el conveni signat ofereix importants avantatges en quant a la prestació de serveis, creació de llocs de treball, creixement i desenvolupament econòmic pel municipi, l’equip de Govern de l’Ajuntament, amb les eines que li dóna la “Llei Omnibus”, accepta tramitar aquest canvi d’usos de la finca per fer possible l’activitat.

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version