Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. S'instal·len tres espais per deixar passejar el gos lliurement

Campanya per reduir els excrements d'animals a la via pública

La instal·lació d'aquests espais és el tret de sortida d'una campanya de sensibilització ciutadana per reduir els excrements d'animals a la via pública.

Són tancats on els propietaris podran deixar anar el gos lliurement sota el seu control.

Martí Vallès, Alcalde de Cassà: 'Instal·lem un espai molt reivindicat per als propietaris de gossos però nosaltres els hi demanem a ells que ens ajudin a reduir els excrements d'animals a la via pública'.

L'Ajuntament de Cassà de la Selva està instal·lant aquesta setmana tres espais on es podran deixar anar lliurement els gossos, sota el control del seus propietaris. Es tracta d'un projecte molt reclamat per a tots els ciutadans que tenen animals, que en podran començar a fer ús a mitjans d'octubre, moment en què s'obriran aquestes zones. Les àrees per a gossos comptaran amb la mateixa normativa vigent pel que fa a la recollida d'excrements d'animals i el descans dels veïns, la qual caldrà seguir escrupolosament.

Amb l'objectiu que puguin gaudir d'aquestes zones el major nombre de propietaris de gossos possibles, els espais es localitzen a tres punts separats de Cassà de la Selva. Concretament al carrer Castell amb cantonada al carrer Bassegoda, al carrer Ventallol, just al costat de la casa de Can Palau, i al passeig Ferrocarril, davant de la zona de Sant Anton.

Les zones per a gossos estan delimitades per un filat metàl·lic d'1,20 metres d'alçada i també s'hi col·locarà un banc i una paperera. A l'hivern s'hi plantarà algun arbre per aconseguir un espai agradable de cares a la temporada estival.

La instal·lació d'aquests espais és el tret de sortida d'una campanya de sensibilització ciutadana per reduir els excrements d'animals a la via pública, la qual es desplegarà de forma més intensa el mes novembre. L'Alcalde de Cassà, Martí Vallès, considera que 's'instal·len uns espais molt reivindicats per als propietaris de gossos, però nosaltres els hi volem demanar a ells que ens ajudin a reduir els excrements d'animals a la via pública'.

L'Ajuntament de Cassà farà pública l'obertura definitiva d'aquests espais a través dels seus canals de comunicació habituals.

1444302002El cartell informatiu que es posara als espais per gossos.jpg
Fitxer adjunt: 1444302002NDP S'instal·len tres espais per deixar passejar el gos lliurement.docx


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version