Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Anar a comprar en bicicleta a Cassà pot tenir premi

Potenciar l'ús de la bicicleta és una aposta ferma de l'actual govern

Els comerciants de la Unió de Botiguers de Cassà volen potenciar l'hàbit d'anar a comprar a les botigues del poble en bicicleta.

Els clients podran posar una fotografia al Facebook de la Unió de Botiguers mentre fan les compres en bici o patinet i la que rebi més 'm'agrada' tindrà de premi una bicicleta.

Emili Mató, regidor de Mobilitat: 'És un pas més per incentivar als ciutadans a quedar-se al poble a comprar i un inici per canviar l'hàbit d'ús del cotxe i potenciar l'ús de la bicicleta al poble.'

La Unió de Botiguers de Cassà de la Selva vol potenciar l'hàbit d'anar a comprar als comerços locals en bicicleta o patinet. Amb motiu de la setmana de la Mobilitat Sostenible, que tindrà lloc del 12 al 18 d'octubre, ha començat un concurs al Facebook de la Unió de Botiguers que té com a premi una bicicleta.

Els ciutadans que vagin a comprar als comerços de Cassà en bicicleta del 3 al 18 d'octubre podran penjar imatges divertides al Facebook de la Unió de Botiguers i la fotografia que rebi més 'm'agrada' tindrà com a premi una bicicleta.
El regidor de Mobilitat, Emili Mató, assegura que aquesta acció 'és un pas més per incentivar als ciutadans a quedar-se al poble a comprar i un inici per canviar l'hàbit d'ús del cotxe i potenciar l'ús de la bicicleta al poble'. Mató ha anunciat que, perseguint aquesta mateixa filosofia, durant el mes d'octubre s'instal·laran 8 pàrquings de bicicletes entre la Plaça de la Coma, el Passeig Vilaret i l'Ajuntament amb el mateix objectiu de 'posar el màxim de facilitats als ciutadans perquè s'animin a moure's en bicicleta'.

Coincidint amb la setmana de la mobilitat sostenible, l'entitat 'Mou-te en bici' organitza la sessió 'Travessar Europa en bici: una altra forma de viatjar' que a través d'imatges explicarà l'experiència personal del cassanenc Vicenç Borrell. El dissabte 17 d'octubre la mateixa entitat farà una pedalada familiar de descoberta comentada a diferents punts del poble.


1444114803Setmana Mobilitat Sostenible i Segura 2015 (Generic).jpg
Fitxer adjunt: 1444114804NDP Anar a comprar en bicicleta a Cassa pot tenir premi.docx


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version