Canal Ajuntament

Blanes. Blanes posposa el ple dels pressupostos

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, ha decidit ajornar la sessió perquè els grups municipals disposin de més temps per estudiar la documentació, en especial el Pressupost 2013 

 

Inicialment, el ple extraordinari que havia de debatre dos únics punts a l’ordre del dia s’havia convocat per aquest proper dilluns 10 de desembre a l’hora habitual, les vuit del vespre. Amb l’objectiu que els grups municipals que integren l’Ajuntament de Blanes disposin de més temps per poder estudiar els temes que s’inclouen a l’ordre del dia, en especial els pressupostos municipals per a l’any vinent, l’alcalde ha decidit ajornar la convocatòria perquè tingui lloc uns dies més tard. 

Concretament, la nova convocatòria del ple municipal de l’Ajuntament de Blanes està previst que es faci el dijous 13 de desembre a la mateixa hora. L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, ha signat aquest mateix dimecres un decret on es recull textualment: “Per tal d’afavorir un major estudi per part dels grups municipals dels assumptes que integren l’odre del dia, especialment el Pressupost municipal, és prudent ajornar la data de celebració de la sessió extraordinària convocada i posposar-la per al proper dijous dia 13 de desembre”. 

Igualment, el mateix decret inclou que es manté pel proper dilluns dia 10 la convocatòria que ja s’havia fet de la Comissió Informativa d’Hisenda en què participen els grups polítics municipals. A banda de l’aprovació del Pressupost municipal del 2013, el ple extraordinari del proper 13 de desembre també inclou debatre la subrogació del personal del Consorci Urbanístic Portal de la Costa Brava-Illa de Blanes, que a l’anterior sessió plenària ordinària del mes de novembre va quedar fora de l’ordre del dia. 

 

Per a més informació :

Eva Palau – 608 880 002 i 654 725 106

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version