Canal Ajuntament

Banyoles. L'Ajuntament de Banyoles avança diferents obres a la ciutat

El carrer Nou de Banyoles permet la continuació de la zona de vianants del Barri Vell. A dia d’avui l’obra està acabada i només falta la pilona i el semàfor de l’entrada del carrer. Com a millores del carrer Nou s’ha aprofitat, des de fa una setmana, per començar l’habilitació com a zona de vianants de la plaça Santa Maria, davant de l’església de Santa Maria dels Turers.

 

La reforma de la plaça Santa Maria inclou el mateix tractament que la resta del Barri Vell amb la millora dels serveis i el clavegueram, el soterrament de serveis, i amb un paviment de travertí, provinent de València com el del carrer Nou. Es preveu que les obres durin un mes i mig tot i que s’han trobat alguns esquelets que poden retardar-la.

Per altra banda, avancen les obres del carrer Canat, que segueix el mateix concepte del tram ja reformat entre el carrer Llibertat i el carrer Sant Martirià. Així doncs, serà a un sol nivell amb espai per a vianants i amb una pràctica entrada per als vehicles als garatges. En aquesta zona hi ha molta circulació de vianants ja que a més de ser al centre de la ciutat s’hi ubiquen l’espai jove Cal Drac, Can Quim del Rec i el camp de futbol vell, i fins ara les voreres eren estretes, d’uns 70 centímetres. A més, es renoven els serveis d’aquest tram de carrer ja que es troben en mal estat. La part del carrer Llibertat fins al camp de futbol vell ja està acabada i ara queda el tram fins a la plaça de les Rodes.

A més, i com a millores de l’obra del carrer Canat, ja s’han acabat les obres del carrer Colom.

 

Imatge: El carrer nou de Banyoles (Ajuntament de Banyoles)

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version