Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. La Fira de Santa Tecla de Cassà supera les expectatives amb un gran èxit

El repte de donar un nou impuls a la Fira de Santa Tecla s'ha assolit amb èxit

Molta participació popular i elevat nivell de qualitat dels actes organitzats.

Els canvis introduïts han estat ben rebuts i han servit d'estímul per recuperar la fira.

Josep Ferrer, regidor de Cultura, Entitats i Festes: 'Cal agrair la implicació de totes les entitats i comerços que han fet possible el nou impuls de la Fira de Santa Tecla. Seguirem treballant per apostar en les propostes que giren entorn del suro i el vi.'

La Fira de Santa Tecla s'acaba amb un elevat nombre de participants i molts visitants que han passat durant tot el cap de setmana per Cassà de la Selva. Bona part de les activitats, organitzades per entitats i particulars, han rebut un elevat nivell de participació popular i de qualitat.

Els canvis introduïts han servit per revitalitzar la Fira i convertir-la en el símbol de projecció exterior de Cassà de la Selva. El nou format de la Nit del Cremat ha representat un estímul per recuperar la força d'una proposta popular amb més de 40 anys de vida.

En el cas del dissabte, els tallers i espectacles de caràcter solidari al voltant de Xaropclown, els pallassos de l'hospital de Girona, han estat una prova de la voluntat de convertir la fira en un espai de reflexió i de suport a iniciatives altruistes. El diumenge al matí els carrers més cèntrics de Cassà s'han omplert gràcies a les parades dels comerciants, entitats i un centenar de Petits Botiguers.En aquest últim cas, la mainada s'ha situat per primer vegada al voltant dels carrers del Barri Vell, cosa que ha estat ben valorada ja que ha permès ampliar els espais per passejar i comprar, a banda de diversificar els nuclis d'actuació a altres punts del poble. 

Les activitats dedicades a potenciar el suro, el sector econòmic més vinculat per tradició i importància econòmica al poble de Cassà, han estat un primer pas per convertir aquest producte en un referent de les properes edicions de la Fira de Santa Tecla. Desenes de botiguers cassanencs i alguns paradistes han decorat els seus aparadors amb suro durant tot el cap de setmana.

Josep Ferrer, regidor de Cultura, Entitats i Festes assegura que 'hem superat les expectatives de participació' i agraeix la implicació de les entitats i comerços 'que han fet possible el nou impuls de la Fira de Santa Tecla'. Ferrer remarca que, tot i l'èxit d'aquest any, l'Ajuntament seguirà apostant en les propostes que giren entorn del suro i el vi, sense deixar mai de banda la cultura popular ja que 'és un deure i un compromís del consistori potenciar les mostres de la identitat catalana en uns moments tan importants per al futur del nostre país.'


1442764804La trobada gegantera d'aquest mati ha aplegat a un elevat nombre de visitants.jpg
Fitxer adjunt: 1442764803NDP La Fira de Santa Tecla de Cassa supera les expectatives amb un gran exit.docx


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version