Canal Ajuntament

Palamós. L'Ajuntament de Palamós i la Cambra de comerç organitzen jornades formatives adreçades a nous emprenedors

Aquesta activitat es durà a terme en tres sessions que tindran lloc durant la propera setmana. L'objectiu d'aquestes jornades és orientar d'una manera teòrica i pràctica dels passos a seguir per posar en marxa un negoci, informant del procés de constitució, les competències personals i els recursos econòmics necessaris per poder crear l'empresa i les diverses sessions previstes inclouran formació referent al coneixement de les ajudes i subvencions; als tràmits i les formes jurídiques o bé sobre la gestió comercial. Les inscripcions a les jornades, totalment gratuïtes i amb places limitades, es poden fer a l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament de Palamós.

 

Palamós posa en marxa una nova edició de les Jornades d’Emprenedoria destinades a aquelles persones del municipi que tenen l’interès de posar en marxa un negoci o bé que volen tenir coneixement del procés que es requereix per a la creació d’una nova empresa. Aquesta activitat és organitzada per l’Àrea municipal de Promoció Econòmica i la Cambra de Comerç de Palamós amb la participació del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el SOC, els Fons Socials Europeus i el Pla de Barris –Palamós Millora.

 

L’objectiu d’aquesta activitat formativa, totalment gratuïta i amb places limitades, és orientar d’una manera teòrica i pràctica dels passos a seguir per posar en marxa un negoci, informant del procés de constitució, les competències personals i els recursos econòmics necessaris per poder crear l’empresa.

 

Les Jornades d’Emprenedoria tindran lloc durant la propera setmana, concretament el dilluns 10, el dimecres 12 i el divendres 14 de desembre de 9.30 a 13 h, a l’aula de formació de la Cambra de Comerç de Palamós.

 

Les diverses sessions previstes inclouran formació referent al coneixement de les ajudes, els recursos i les subvencions a les que poden optar els nous emprenedors; als tràmits i les formes jurídiques comuns en aquest àmbit; la planificació estratègica o bé sobre la gestió comercial i el màrqueting que caldrà aplicar, entre altres.

 

Les persones que vulguin sol·licitar més informació o bé formalitzar la seva inscripció a les Jornades d’Emprenedoria cal que s’adrecin a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós (c/ Major, 56) o bé al telèfon 972 60 00 26.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version