Canal Ajuntament

Consell Comarcal de la Selva. El Consell organitza un taller de 'Com parlar en públic'

Aquest taller està destinat a professionals, emprenedors i públic en general interessats a millorar la seva comunicació en l’execució de discursos orals. La sessió se celebrarà el proper dimecres, 21 de novembre, de deu del matí a dotze del migdia a la sala d’actes del Consell

 

El Servei de Creació d’Empresa del Consell Comarcal de la Selva ha organitzat un taller de Com parlar en públic per aquest dimecres, 21 de novembre. El taller està destinat a tots aquells professionals, emprenedors i públic en general interessats a millorar la seva comunicació en l’execució de discursos orals.

Aquesta sessió pretén desenvolupar i augmentar la seguretat en un mateix per poder incrementar la capacitat d'influir en el públic a través del discurs. Així mateix, aquesta formació pretén donar a conèixer les eines bàsiques de com parlar en públic sense por, amb seguretat i congruència.

La sessió de treball anirà a càrrec de Yolanda Dionisio, diplomada en empresarials, màrqueting i relacions públiques, gestió de pimes, dret arbitral i laboral, gestió comercial i direcció de recursos humans. Aquesta ponent compta  amb una gran experiència en formació en entrenament vocal per a locució i doblatge, i també, és experta en llenguatge, creativitat, desenvolupament i estratègies per a la comunicació. Al seu currículum també hi figura que és Màster Práctitioner en Programació Neurolingüística, coach vocal i experta en oratòria i psicologia del llenguatge.

La sessió tindrà lloc a la sala d’actes del Consell Comarcal de la Selva, en horari de deu del matí a dotze del migdia.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version