Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. Presentació del servei de recollida de residus i neteja viària municipal

Aprofitant la celebració a tot Europa de la Setmana Europea de Reducció de Residus, el proper dimecres 21 de novembre es farà la presentació del servei de recollida de residus, neteja viària i deixalleria municipal que està operatiu des de el passat 1 de juliol. L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners va adjudicar a la empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) aquest servei.

 

Aquests primers mesos han servit per anar introduint les novetats a la maquinària del nou contracte com la nova màquina escombradora, tres vehicles auxiliars pel personal de neteja viària o una fregadora nova. Igualment, s’apliquen augments en les freqüències de la recollida comercial, reorganització de les àrees d’aportació de residus per tal de facilitar el reciclatge i adquisició de nous contenidors. En aquest sentit només queda pendent la incorporació al servei dels nous vehicles per a la recollida del rebuig i l’orgànica que, per la seva tipologia, no estaran operatius fins els primers mesos de l’any vinent. 

Totes aquestes modificacions i nous mitjans han de permetre donar millorar el servei de recollida de residus del municipi i millorar l’estat de neteja de la ciutat.

La presentació es farà el proper dimecres, 21 de novembre, a les 13:00 h, al polígon industrial de can Simon, al carrer can Simon, número 6.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version