Canal Ajuntament

Roses. La Piscina Municipal proposa regalar salut, diversió i esport

La Piscina Municipal de Roses engega enguany una nova edició de la campanya promocional “Regala Piscina”, amb la qual s’ofereixen dues promocions molt avantatjoses a nous abonats i a usuaris: un 50% de descompte en la matrícula per als nous inscrits i un abonament-regal amb un 20% de reducció.

Pensant en les properes festes nadalenques, la Piscina Municipal de Roses ofereix dues promocions. D’una banda, des del passat dijous 15 de novembre, tots les persones que s’abonen a l’equipament, gaudeixen d’un descompte del 50% de la matrícula i l’obsequi d’una motxilla exclusiva amb el logotip de l’equipament. D’altra banda, la Piscina dóna l’opció de fer un regal saludable i original, consistent en un abonament de 10 sessions, que en aquestes dates compta amb un descompte del 20% sobre la tarifa habitual.
Dues modalitats molt avantatjoses per poder gaudir de les instal•lacions de la Piscina Municipal de Roses, un modern complex esportiu que ofereix sala de fitness–musculació de 250 m2 per a un complet entrenament cardiovascular i muscular, amb assessorament esportiu i programes individualitzats; dues piscines climatitzades (25x16.6 m i 16.6 x 8m) amb un tractament avançat de l’aigua que permet obtenir uns elevats nivells de qualitat, tant d’aigua com ambientals; zona spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i solàrium exterior; i una oferta d’activitats de condicionament físic (Pack fitness) àmplia i diversificada: spinning, pilates, gimnàstica abdominal hipopressiva, aiguagim, aerodansa...
A més ofereix cursos de natació per a totes les edats i nivells, des de nadons fins a gent gran, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació, incloent els programes de salut de prepart i terapèutica.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version