Canal Ajuntament

Riudellots de la Selva. Èxit de participació a la 8a edició de la Fira d’Entitats de Riudellots

La presentació de l’Agenda Llatinoamericana, a càrrec de Josep Vicens, de Justícia i Pau va donar el tret de sortida oficial a la Fira d’enguany. La segona tinent d’alcalde, Carme Camps, assegura que “any rere any aquesta Fira s’ha anat consolidant i s’ha convertit en una cita obligada per a tots els veïns i veïnes

 

Riudellots de la Selva ha celebrat la 8a edició de la Fira d’Entitats durant aquest cap de setmana amb una gran afluència de participació en tots i cadascun dels actes que s’hi ha programat. Així ho ha confirmat la segona tinent d’alcalde d’aquesta població, Carme Camps. En aquest sentit, Carme Camps ha assegurat que “una vegada més,  aquesta Fira s’ha convertit en una cita obligada per a tots els veïns i veïnes d’aquesta població”. I és que, tal i com ha continuat, aquesta fira arribava a la seva vuitena edició totalment consolidada i amb la il·lusió d’assolir, una vegada més, l’èxit de participació aconseguit en les darreres edicions.

Els actes que s’havien programat han tingut una molt bona acollida entre la població riudellotenca. Des del divendres al vespre, amb la inauguració oficial de la Fira a càrrec de l’alcaldessa, Montserrat Roura; i fins aquest diumenge al matí, amb la celebració de la segona ruta de vehicles clàssics i històrics, han estat moltes les persones que han participat activament en aquesta Fira.

La segona tinent d’alcalde, Carme Camps, ha explicat també que “les entitats i associacions han pogut donar a conèixer durant aquesta Fira quines són les activitats que desenvolupen al municipi”. Les entitats i associacions han disposat d’un espai propi que els ha servit per explicar quina és la activitat que desenvolupen a la població.

El tret de sortida oficial es va fer el divendres al vespre amb la benvinguda a càrrec de l’alcaldessa, Montserrat Roura i  la presentació de l’Agenda Llatinoamericana, que enguany porta per títol L’altra economia a càrrec de Josep Vicens, de Justícia i Pau.

 

Berenar sostenible 

Els actes del segon dia  varen iniciar-se amb un assaig de l’Orquestra Jove de la Selva. Des de les onze del matí i fins a la una del migdia, els veïns i veïnes d’aquesta població que varen voler veure en directe portes obertes a l’assaig d’aquests joves músics de la comarca de la Selva.

Els actes varen continuar a la tarda amb una sessió de jocs i entreteniments per a la mainada, a la plaça de l’Ajuntament. Tot seguit, a la sala polivalent es va celebrar berenar sostenible a base de pa amb oli i sucre, que va comptar amb un gran nombre de veïns i veïnes que no es varen voler perdre la oportunitat de recordar un dels àpats més típics del passat.

Les activitats varen continuar amb un taller de confecció de paperines per a les castanyes, a la mateixa sala polivalent. Una castanyada popular amb garnatxa va ser el darrer acte del segon dia de la Fira d’Entitats.

 

Una quarantena de vehicles participen a la segona Ruta de les Creus de vehicles clàssics i esportius de Riudellots

El darrer acte de la Fira d’Entitats ha estat la segona ruta de les Creus de vehicles clàssics i esportius del municipi. Després de la bona acollida que va tenir aquesta iniciativa en la primera edició, enguany s’ha repetit de nou aquesta activitat que ha comptat amb més d’una cinquantena de participants. A primera hora del matí s’ha fet la concentració de clàssics al costat del pavelló i, tot seguit, s’ha iniciat la segona edició d’aquesta sortida que s’ha allargat fins al migdia. Aquesta activitat ha posat, per segon any consecutiu, el punt i final a la Fira d’Entitats de la població Riudellots de la Selva.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version