Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. Jaume Clotet i David de Montserrat presenten la novel·la històrica 'Lliures o morts' a l’Auditori de Santa Coloma de Farners

A la presentació hi van intervenir l’eurodiputat, Ramon Tremosa, l’editor Quim Torra, el tenor Jaume Cortada i la regidora de comunicació, Cristina Trias. L’acte va començar amb  l’actuació del tenor Jaume Cortada que va interpretar l’Emigrant obrint així la presentació.

 

Cortada va amenitzar la vetllada amb cançó patriòtica catalana. Lliures o morts  està centrada en la historia de Catalunya a través d’una novel·la històrica que plasma el rerefons polític de 1714. Els autors de la novel·la van dir que “necessitàvem explicar la guerra de successió amb tota la seva dimensió territorial. 300 anys després hi ha molts paral·lelismes, hem descobert molts problemes nostres que tenen les arrels en la Catalunya del segle XVIII. Si hem de ser justos amb els nostres avantpassats ara no hem de tenir por. Conèixer els fets de la guerra de successió ens enforteix l’autoestima per encarar els moments històrics que tenim per davant”. 

El llibre, editat per Columna Edicions, conté una part de ficció, però, també personatges reals que els autors de la novel·la volen que el lector els conegui, els descobreixi i s’ho passi bé amb ells. 

 

 

Imatge: La Selva Comunica

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version