Canal Ajuntament

Palafrugell. Els dispositius mòbils i les xarxes socials protagonitzen la segona jornada Emprendre a Internet de Palafrugell

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell ha organitzat, per segon any consecutiu la Jornada Emprendre a Internet, la qual apropa a empresaris i emprenedors diversos recursos TIC per emprendre nous projectes a través d’Internet. L’acte estava destinat a empresaris/àries i persones emprenedores que vulguin iniciar o bé consolidar un projecte online de qualsevol sector i magnitud.


Enguany, com a tret diferencial, s’han tractat temes sobre els dispositius mòbils i les xarxes socials, i hi ha participat una seixantena de persones.


Una de les novetats ha estat l’espai reservat al Servei d’Emprenedoria des d’on es podran formular consultes directament als experts col·laboradors TIC, a través d’una bústia online, i també assessorar-se sobre els aspectes per la creació i consolidació del negoci.

 

La Jornada tenia com objectiu oferir als assistents una oportunitat per resoldre totes les consultes i dubtes sobre la xarxa, i ho feia de la mà de les empreses especialitzades que hi col·laboren.

 

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Albert Gómez, aquesta segona sessió ha de servir per “donar a conèixer les eines que hi ha a l’abast en l’àmbit online a emprenedors, empresaris i, en especial, a tot el sector comercial. Cal tenir en compte que és un sector consolidat que està tenint un creixement exponencial i que no està excessivament utilitzat a Palafrugell”. D’altra banda, també considera que “aquestes jornades són imprescindible i tindran continuïtat”.

 

El programa ha comptat amb diferents sessions formatives, les quals s’han centrat en tres eixos: Aspectes legals: internet i comerç electrònic; Apps mòbils, eines de futur i Xarxes socials per fer créixer el meu negoci.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version