Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. L’Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners acull la presentació del llibre 'Lliures o morts' de David Montserrat i Jaume Clotet

L’acte estarà presentat per Quim Torra i Ramon Tremosa i comptarà amb la participació del tenor Jordi Cortada i els autors del llibre. La presentació començarà a les nou del vespre a l'Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners. 

 

Informació del llibre Lliures o morts:

«La novel·la que et descobrirà el veritable heroi del 1714». Ermengol Amill, un pagès del Pallars, viu una desgràcia personal que l'empeny a allistar-se per lluitar contra l’exèrcit borbònic, que vol ocupar Catalunya i acabar amb la identitat dels catalans. Amill ascendeix i esdevé una peça clau de l’exèrcit català, el qual, tot i perdre el suport internacional, segueix lluitant amb convicció fins la derrota.

 

Text de contraportada

«L’única família que teniu ara es diu Catalunya, i té quatre-cents mil fills que són els vostres germans, els vostres fills, pares i mares, avis, oncles i cosins. Ells ara necessiten que gent com vós els protegeixi de les males ànimes que vénen de totes bandes contra la nostra llibertat». 

Ermengol Amill (1665-1732) abandona el seu Pallars natal i es converteix involuntàriament en fuseller de muntanya durant la guerra de Successió. Europa és un gran tauler d’un immens joc d’interessos per definir el futur del Vell Continent i Catalunya n’esdevé la peça clau. Aquest heroi oblidat lluitarà contra els borbònics fins a les darreres conseqüències. La tria entre la llibertat i la mort protagonitza una de les aventures més formidables i desconegudes de la història de la nostra nació. 

 

Per a més informació, podeu visitar http://www.lliuresomorts.cat/

 

 

Gabinet de Premsa

Regidoria de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

www.scf.cat

La Selva Comunica

www.laselvacomunica.cat 

 

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version