Canal Ajuntament

Vilobí d'Onyar. El teatre de Can Sagrera de Vilobí acollirà l’obra de teatre 'Cómeme el coco negro'

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilobí ha programat diverses representacions teatrals per aquest darrer trimestre. Per la seva banda, el grup de teatre Dilluns a les 9 presentarà l’obra Això no és vida

 

El teatre de Can Sagrera de Vilobí d’Onyar acollirà l’obra de teatre Cómeme el coco negro el proper dissabte 17 de novembre, segons ha informat la regidora de Cultura, Mercè Sais.

L’obra, de la companyia de teatre La Tramoia, la dirigeix Jordi Millán, membre de La Cubana. Teatro Cubano és una companyia de revista que està formada per artistes en el penúltim graó de la seva carrera professional que fan la gira amb l’espectacle del mateix nom. I, a partir d’aquí, ja no es pot explicar res més… Tothom sap que els espectacles de La Cubana guarden sorpreses i, per aquells que hagin vist aquesta obra, han de saber que és important mantenir-ne el secret, ja que forma part de l’espectacle.

El preu de l’entrada de l’obra Cómeme el coco negro és de 10 euros i la venta anticipada es farà a les oficines municipals de l’Ajuntament fins al proper 16 de novembre.

 

Això no és vida del grup de teatre Dilluns a les 9

Pel que fa el següent cap de setmana, el grup de teatre local  Dilluns a les 9 presentarà l’obra Això no és vida. Aquesta obra es centra en la vida de cinc dones que mostra els principals problemes de la vida: l’estrès, la ingenuïtat, la depressió, l’agressivitat i l’obsessió per la perfecció es troben quan les seves vides pengen d’un fil. La direcció de l’obra va a càrrec de Maria León. La representació es farà els propers dies 23 i 24 de novembre a les deu del vespre al teatre de Can Sagrera. Les entrades es poden adquirir anticipadament a la papereria Ca La Joana de Vilobí d’Onyar al preu de 5 euros.

Finalment, el primer cap de setmana de desembre es representarà de nou l’obra Les últimes hores de la Irene. L’obra es representarà el dissabte 1 de desembre a les deu del vespre i el diumenge dia 2 de desembre a les cinc de la tarda respectivament. Després de l’èxit assolit en la seva primeres representacions, l’obra, dirigida per Maria León i protagonitzada per Tònia Torrubia, es podrà tornar a veure el primer cap de setmana de desembre al teatre de Can Sagrera. Les entrades anticipades es vendran a la papereria Cala Joana de Vilobí d’Onyar a 5 euros. 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version