Canal Ajuntament

Olot. A punt un nou projecte Rossinyol

Aquest dissabte, 17 de novembre, a les 11 del matí tindrà lloc la presentació de la setena edició del Projecte Rossinyol a Olot.

L’obertura institucional de l’acte es farà al Saló de Sessions de l'Ajuntament, i anirà a càrrec d’un representant de la Universitat de Girona i de Josep Berga, regidor de Benestar Social i Oportunitats.
Enguany, el projecte compta amb la participació d’onze estudiants d’ESO d’origen immigrat (mentorats), de 5 centres educatius de la ciutat: Escola Pia, Institut Bosc de la Coma, Institut Montsacopa, Petit Plançó i Institut La Garrotxa. Aquests nois i noies es trobaran setmanalment amb estudiants de la Universitat de Girona (mentors) fins a finals de maig. D’aquesta manera podran conèixer nous espais d’Olot i la comarca, aprofundir en el coneixement de la cultura i la societat catalana, i disposar d’un referent positiu a nivell acadèmic.
En aquesta festa inicial, mentors i mentorats faran una dinàmica que els ajudarà a conèixer quina serà la seva parella, i ho aprofitaran per intercanviar-se números de telèfon per poder coordinar la primera trobada.
El Projecte Rossinyol, que va començar com a prova pilot a Olot el curs 2006-2007, ha obtingut molt bons resultats i actualment es porta a terme a 9 municipis més de les comarques gironines (Blanes, Banyoles, Figueres, Girona, La Bisbal, Lloret de Mar, Palamós, Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols).


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version