Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. El Concurs de la Ratafia de Santa Coloma de Farners ja té guanyadors

El primer premi ha estat per Damià de Aguirre de Sarrià de Dalt, els segon premi per David Ruiz de Sant Hilari Sacalm i el tercer premi per Imma Calderón de Santa Coloma de Farners. Al concurs 2012 s’hi han presentat 177 ratafies casolanes. Després de fer una primera selecció van quedar 10 ratafies finalistes que van ser avaluades en el decurs del sopar de la ratafia que es va fer ahir divendres.

 

El jurat expert que va decidir les ratafies guanyadores estava format per Josep Roca (Celler de Can Roca) Xavier Codina (Ratafia Russet), Àngel Portet (Ratafia Raiers), Frédéric Galtier (Desembolic) i Joan Pujades (Mas de la Caçadora). El lliurament de premis tindrà lloc demà diumenge, a les 12:30 h, al Ratafiàrium de la Festa de la Ratafia.

En el marc del sopar popular també es van lliurar els premis la Falç que convoca la revista Ressò i els premis del concurs d’aparadors que es va fer des de l’Associació de Comerciants de Santa Coloma de Farners. El premi la Falç a la constància ha estat per l’entitat Sol, Solet, Rialles i el premi a la projecció exterior per la cobla La Flama de Farners. El concurs d’aparadors ha premiat els establiments Pinxa’s i can Ramilans. El sopar popular que es va fer a la vela de la ratafia, ubicada a la plaça Farners, va aplegar 400 comensals. 

Santa Coloma de Farners viu un cap de setmana intens amb la 31a Festa-Concurs de la Ratafia. L’escenari principal de la festa és la plaça Farners, però aquests dies també adquireixen protagonisme altres espais com la plaça del Firal, l’Auditori Municipal, el teatre Catalunya, la Biblioteca Joan Vinyoli, el pavelló poliesportiu de la Nòria i tots els carrers de l’entorn del centre històric de la capital de la Selva.

 

 

Gabinet de Premsa

Regidoria de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

www.scf.cat

La Selva Comunica (www.laselvacomunica.cat )

 
 
Fotografies: La Selva Comunica

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version