Canal Ajuntament

Girona. L’Ajuntament de Girona posa a disposició de les escoles de la ciutat la Sala Montsalvatge de l’Auditori

·         Els centres públics de Girona poden presentar fins al 30 de novembre les sol·licituds per participar a la convocatòria de cessió d’ús subvencionat de l’Auditori de Girona durant el curs 2012-2013 per a la realització de festival de Nadal i de cloenda de curs 

·         Aquesta iniciativa forma part de la voluntat del govern municipal d’aproximar aquest equipament al públic infantil i juvenil, que es reforçarà el curs vinent amb el programa educatiu “Auditori obert”

 

L’Ajuntament de Girona posarà a disposició dels centres públics d’ensenyament primari i secundari de la ciutat l’Auditori de Girona, tal com s’ha acordat en la Junta de Govern Local portada a terme aquest matí. El consistori vehicularà aquesta iniciativa a través de l’obertura d’una convocatòria anual de cessió d’ús subvencionat de l’Auditori de Girona als centres escolars de la ciutat per al curs 2012-2013 per a la realització de festival de Nadal i de cloenda de curs. Les sol·licituds per poder fer ús d’aquest equipament es poden presentar fins al 30 de novembre.

 

Concretament, s’oferirà la cessió gratuïta de la Sala Montsalvatge de l’Auditori, amb capacitat per a 1.200 persones, per una durada màxima de 6 hores. Cada centre educatiu podrà disposar com a màxim d’una cessió per curs i, en total, es portaran a terme com a màxim cinc cessions cada curs escolar, que es desenvoluparan durant els dies 19, 20 i 21 de desembre del 2012 i els dies 20, 21 i 22 de juny del 2013. 

 

Per poder fer ús d’aquest espai, es tindran en compte diversos criteris de valoració, com el fet que els centres peticionaris no disposin de cap espai per a actes col·lectius o l’espai del qual disposin sigui insuficient per al projecte que presenten; que no hagin fet ús anteriorment d’aquests espais; la dimensió de l’escola, o les propostes d’usos conjunts. Una comissió avaluadora valorarà les sol•licituds i els projectes i presentarà una proposta de resolució de la convocatòria.

 

Aquesta iniciativa està emmarcada dins la voluntat del govern municipal d’acostar l’Auditori de Girona a nous públics i, més concretament, al públic infantil i juvenil. De cara al curs escolar 2013-2014 s’oferirà un nou programa educatiu sota el títol “Auditori obert” a través del qual es vol afavorir el coneixement d’aquest equipament i aproximar els escolars a l’Auditori.

 

 Bases de la convocatòria als usos

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version