Canal Ajuntament

Palafrugell. 2.392 ocells participen al I primer Concurs Internacional d’Ornitologia Baix Empordà

El local de la Bòbila Vella de Palafrugell acull, fins al diumenge 11 de novembre, l’exposició dels 2.392 ocells que han participat al I Concurs Internacional Baix Empordà que organitza l’Associació Ornitològica Baix Empordà, amb el patrocini de l’Ajuntament de Palafrugell. El concurs, VI Monogràfic Raça Espanyola, és puntuable per a la XXXIX Lliga Catalana.

 

El ja tradicional concurs ornitològic esdevé per primera vegada internacional en ocasió del 25è aniversari de l’entitat organitzadora i ha comptat amb la participació d’ocells presentats per criadors catalans, de la resta de l’Estat espanyol, francesos, belgues i italians. El majors d’ocells provenen de les comarques gironines (951) i barcelonines (847). De la participació internacional hi destaquen els 270 exemplars arribats des de França.

 

Els premis d’honor Ajuntament de Palafrugell “Pin d’Or” han estat atorgats als següents criadors: Rafael Sánchez Serrano, de Badalona, en categoria “canari de color”; Juan Gabriel Botias, de Tres Cantos-Madrid, en “canari de postura”; i José Paz Valencia, de Mont-ras, en “exòtic”. El XXII Trofeu Josep Olivé Segura, reservat a criadors socis de l’Associació Ornitològica Baix Empordà, ha estat per a José Linero Romero, de Mont-ras.

 

A la Bòbila es poden veure també els dibuixos participants al XVIIIè Concurs de Dibuix Ornitològic en el qual hi participen escolars de diversos centres de la comarca.

 

Horaris d’exposició al públic: fins dissabte 10 de novembre, de 10 a 13h i de 16 a 20h; diumenge dia 11, de 10 a 13h.

 Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version