Canal Ajuntament

Roses. Mes científic i astronòmic a la Biblioteca de Roses

La Biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses organitza al llarg d’aquest mes de novembre, un cicle que centrarà la seva atenció en el món de la ciència. En concret, es realitzaran dues conferències el 8 i 22 de novembre, a les 19 h, i dos tallers infantils, els quals requereixen inscripció prèvia, el 15 i 29 de novembre (18 h).

El proper dijous 8 de novembre, tindrà lloc el tret de sortida del cicle sobre ciència i astronomia a la Biblioteca Municipal de Roses, amb la presentació de la conferència “Mart, el planeta vermell”, a càrrec d’Univers Quark. Aquesta entitat, destinada a la promoció i la divulgació de l’astronomia d’una forma didàctica i recreativa, serà també l’encarregada de la segona conferència del cicle, titulada “Les aparences enganyen”, i que tindrà lloc dijous 22 de novembre.
Els tallers, destinats a infants de 9 a 12 anys, completaran el cicle. El primer d’ells es realitzarà el proper 15 de novembre i tractarà sobre l’energia solar i proposarà als participants la construcció d’una cuina solar, mentre que dijous 29 de novembre, es realitzarà un taller de robòtica. Per participar en els tallers, cal realitzar inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version