Canal Ajuntament

Riudellots de la Selva. L’Espai Jove de Riudellots acollirà un taller de sensibilització i motivació en emprenedoria

El taller porta per títol No trobo feina, i si em plantejo muntar un negoci s’emmarca dins el cicle Forma’t de l’Oficina Jove de la Selva

 

L’Espai Jove de Riudellots de la Selva acollirà un taller de sensibilització i motivació en emprenedoria el proper dia 29 de novembre, segons ha confirmat el regidor de Joventut, Ramon Quintano. 

La sessió, que  porta per títol No trobo feina i si em plantejo muntar un negoci s’emmarca dins el cicle Forma’t de l’Oficina Jove de Selva. Aquest taller de sensibilització i motivació en emprenedoria pretén dotar als alumnes d’un seguit de criteris a l’hora de plantejar-se muntar un negoci. 

Aquelles persones que estiguin interessades en apuntar-s’hi només cal que s’adrecin a l’Espai Jove (972011633 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )  o bé a l’Oficina Jove de la Selva (972843608 o bé a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).


 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version