Canal Ajuntament

Riudellots de la Selva. La sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots acollirà l’exposició 'Mostra fotogràfica de ràfecs pintats' de Xavier Gabarró

La sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva acollirà l’exposició Mostra fotogràfica de ràfecs pintats de Xavier Gabarró a partir del divendres 2 de novembre. La mostra que s’inaugurarà el mateix divendres al vespre, a partir de dos-quarts de vuit, es podrà visitar fins al dia 18 de novembre. A l’acte d’inauguració hi ha prevista l’assistència de l’alcaldessa, Montserrat Roura i de diversos regidors de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva.

 

En el transcurs de la inauguració de l’exposició tindrà lloc la conferència que porta per títol Ràfecs pintats: una tradició perduda a càrrec de Xavier Gabarró, membre de l’Associació de Ceràmica Catalana i responsable de l’exposició juntament amb en Bartomeu Garcies. Així, tal com ha explicat el mateix autor d’aquesta mostra, es parlarà dels orígens, de la tècnica, dels motius i sobretot del seu misteriós significat.

L’horari de visita de la mostra serà de deu del matí a una del migdia de dilluns a dijous; i a les tardes, de dilluns a divendres, de dos quarts de cinc de la tarda a les vuit del vespre. Els diumenges 4 i 11 de novembre, la mostra es podrà visitar de les onze del matí a la una del migdia i el dissabte 10 de novembre, l’exposició restarà oberta al públic de les cinc de la tarda a les vuit del vespre.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version